Over Fraude, corruptie & omkoping

Fraude, corruptie & omkoping

Tijdens deze bijeenkomst leert het team van Deloitte Forensic & Financial Crime je te denken als een fraudeur. Niet zodat je fraude kan plegen, maar om je te leren wat fraude is en hoe je fraude ontdekt en voorkomt. Wat motiveert een fraudeur? Hoe herken je fraude? En wat kan je doen als je fraude vermoedt? Door middel van verhalen uit het verleden en voorbeelden uit de actualiteit laat Deloitte Forensic zien wat fraude inhoudt en wat de gevolgen kunnen zijn voor de bedrijfsjurist.

Daarbij gaan zij ook in op de verreikende gevolgen van fraude, omkoping en corruptie. Wat kunnen bedrijven en hun juristen doen om zich te wapenen? En hoe kijken toezichthouders hier naar?

Eén van de belangrijkste middelen om dit gedrag op te sporen is een effectieve klokkenluidersregeling. Niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Daarbij moet melden worden aangemoedigd en de melder worden beschermd.

Al deze voor een bedrijfsjurist relevante en actuele onderwerpen passeren de revue tijdens een bijenkomst op de 44e verdieping van de Maastoren in Rotterdam.

NOVA_2PO kleur

Programma van Fraude, corruptie & omkoping

Op donderdag 7 december:
14:30 - 15:00 Inloop
15:00 - 17:00 Bijeenkomst
17:00 - 18:00 Netwerkborrel

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Sluiten